Schaeffler - Laakereilla kilpailukykyä


Schaeffler Smart Ecosystem 4.0: Digitaalinen infrastruktuuri tuo esineiden internetin (IoT) ja Teollisuus 4.0:n kaikkien saataville. Siirtyminen Teollisuus 4.0 -maailmaan on nyt nopeaa ja helppoa Schaefflerin standardoidun ja joustavan digitaalisen infrastruktuurin ansioista. Erilaisten antureilla varustettujen komponenttien, sovelluskohtaisten ratkaisujen ja pilvipalvelujen avulla teollisuusyritykset ja operaattorit voivat ottaa käyttöönsä ja hyödyntää esineiden internetin tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia.

Vuoden 2017 Hannoverin messuilla Schaeffler esittelee kattavasti näitä ajankohtaisia tuotteita ja erilaisia ratkaisuja älykkääseen tuotannonvalvontaan.

Katso lisää Schaefflerin englanninkielisiltä sivuilta


FAG SmartQB – mittausdata suoraan pilveen


4.0

FAG SmartCheck on innovatiivinen mittalaite koneiden ja laitteistojen kunnonvalvontaan. SmartCheck on osoittautunut erinomaiseksi kunnonvalvontaratkaisuksi mitä erilaisimmissa käyttökohteissa, kuten täryseulat, sähkömoottorit, pumput ja puhaltimet.

Hannoverin messuilla esiteltävä FAG SmartQB on uusin versio SmartCheck-anturista. Se mahdollistaa mittalaitteiston antaman datan siirtämisen analysoitavaksi suoraan Schaeffler Cloudiin ja tarvittaessa muihinkin pilvipalveluihin. SmartCheck-anturin ja Schaeffler Cloudin välinen yhteys on erittäin helppo luoda esim. ilmaisen älypuhelinsovelluksen avulla. FAG SmartQB:n avulla saat mittausdatan suoraan pilveen jatkohyödynnettäväksi tuotannon analysoinnissa.

Tutustu tarkemmin


FAG VarioSense – sensorilla varustettu vierintälaakeri


FAG VarioSense

Uudet FAG VarioSense -laakerit yhdistävät vierintälaakerin ja sitä analysoivan anturin kompaktiin pakettiin. Merkittävin ominaisuus laakerissa on se, että se tarjoaa mahdollisuuden erilaisten mittausarvojen samanaikaiseen mittaamiseen. Halutut mittausarvot voidaan käyttötarkoituksen mukaan asettaa yksilöllisesti jokaiseen laakeriyksikköön.

VarioSense-laakeri perustuu vakiomitoitettuun laakeriin, joten se voidaan ottaa helposti käyttöön missä tahansa vierintälaakerilla varustetussa laitteessa ilman erillisiä antureita. Ensimmäisessä vaiheessa VarioSense-laakereita on saatavissa yleisimmin käytettyihin vierintälaakerisarjoihin 6205 – 6210.

Lue lisää


Schaeffler Cloud – seuraa ja analysoi
laitteistosi toimintaa etänä


Schaeffler Cloud

Schaeffler Cloud on IBM:n kanssa yhteistyössä luotu pilvipalvelu, jonka avulla Schaefflerin kehittämien digitaalisten antureiden keräämä ja lähettämä data kootaan ja analysoidaan.

Antureiden lähettämän datan perusteella voidaan diagnosoida käynnissä olevan laitteen vierintälaakerin kunto, poikkeamat laitteiston toiminnassa, jäljellä oleva laakerin käyttöikä jne. Näin mahdolliset huollot voidaan suorittaa ennakoivasti ja tuotannon häiriöt saadaan minimoitua. Schaefflerin pilvipalveluun tulevan datan ansiosta valvottavan tuotantolaitteiston säätäminen on mahdollista reaaliaikaisesti.

Tutustu tarkemmin


Tutustu myös FAG SmartQB -kunnonvalvontaratkaisuun


FAG SmartQB

Teollisuuden 24/7 -valvonta FAG SmartQB -kunnonvalvontaratkaisulla säästää yllättäviltä tuotantokatkoilta. Tuotantolaitteiston värähtelyjä analysoimalla SmartQB huomaa poikkeamat laitteiston toiminnassa ja näin laitteiston huollot voidaan suorittaa ennakoivasti ennen rikkoontumista.

Lue lisää
Kysy lisätietoja tuotteesta tai pyydä tarjous


Yhteystiedot

Schaeffler Finland Oy

Lautamiehentie 3
02770 ESPOO
Finland

Puh. +358 207 36 6204*
E-mail info.fi@schaeffler.com
www.schaeffler.fi

*Matkapuhelimesta:
8,35 snt/puh+23,29 snt/min
Kiinteästä verkosta::
8,35 snt/puh+8,83 snt/min
Ulkomailta: ulkomaanpuheluhinta
(hinnat sisältävät 24% alv)

Varaa samalla lounaslipuke, jonka voit noutaa Alihankinta-osastoltamme E209 (sadalle ensimmäiselle).

*pakollinen tieto

Lähetä tiedot ja siirry tuotetietoihin

Varaa samalla lounaslipuke, jonka voit noutaa Alihankinta-osastoltamme E209 (sadalle ensimmäiselle).

*pakollinen tieto

Lähetä tiedot ja avaa tuotetiedot

Jos haluat lisätietoja, niin täytä ao. lomake.

*pakollinen tieto

Lähetä