Schaeffler - Laakereilla kilpailukykyäKiitos käynnistäsi osastollamme Alihankinta-messuilla!

Jos sinulla jäi kysyttävää, otathan meihin yhteyttä: info.fi@schaeffler.com

Alla voit tutustua vielä osastollamme esillä olleisiin tuotteisiin.

Messuterveisin
Schaeffler-tiimi
Nyt uusi ratkaisu kunnonvalvontaan!


Scaeffler FAG CONCEPT2

Kunnonvalvontajärjestelmä FAG SmartQB
– Käyttövalmis kunnonvalvontaratkaisu teollisuuteen

Poikkeavat värähtelytiedot generoivat automaattisesti selväkielisen ilmoituksen näytölle mahdollisesta vian aiheuttajasta. Tunnistaa erilaisia vian syitä, kuten laakerivaurion, epätasapainon, lämpötilan nousun ja merkittävät muutokset värähtelyssä. Plug-and-Play-ratkaisu, joka ei vaadi aikaisempaa tuntemusta värähtelyanalyysistä. Esikonfiguroitu sähkömoottoreiden, pumppujen, tuulettimien jne. turvalliseen kunnonvalvontaan. Helppo käyttöönotto. 24/7-kunnonvalvonta maksimoi laitteiden käyttövarmuuden. Mahdollistaa 1-6 mittapisteen kunnonvalvonnan.

Lisätietoja: FAG SmartQB

TakaisinKunnonvalvontalaite FAG SmartCheck
– Valppaus tuo varmuutta


Scaeffler FAG SmartCheck

FAG SmartCheck on innovatiivinen mittalaite koneiden ja laitteistojen reaaliaikaiseen kunnonvalvontaan. Laitteen kompakti rakenne ja hyvä hinta-laatusuhde tekevät ensi kertaa myös pienten, ei-kriittisten koneiden online-kunnonvalvonnasta kannattavaa. SmartCheck on osoittautunut erinomaiseksi kunnonvalvontaratkaisuksi mitä erilaisimmissa käyttökohteissa, kuten täryseulat, sähkömoottorit, pumput ja puhaltimet.

Lisätietoja: FAG SmartCheck

Mikrosivut: www.fag-smartcheck.com

TakaisinVärähtelymittalaite FAG Detector III
– Tehoa kunnonvalvontaan edullisesti


Scaeffler FAG CONCEPT2

Monipuolinen kannettava kunnonvalvontamittalaite pyörivien koneenosien värähtely- ja lämpötilamittaukseen sekä staattiseen ja dynaamiseen tasapainotukseen. Mitattavat suureet ovat nopeus (mm/s), kiihtyvyys (g), kiihtyvyyden verhokäyrä – demodulaatio, siirtymä ja lämpötila. Ohjelmistossa on kattavan laakeritietopankin lisäksi analysointityökalut spektrille, aikatasolle ja trendille. Käyttö ja analysointi on nopeaa ja luotettavaa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat sähkömoottorit, puhaltimet, pumput ja vaihteet.

Lisätietoja: FAG Detector III

Mikrosivut: www.FAG-DetectorIII.com

TakaisinKaksoishaka-avainsarja FAG LOCKNUT-DOUBLEHOOK
– Säädä säteisvälys tarkasti


FAG LOCKNUT-DOUBLEHOOK

Kaksoishaka-avainsarja pallomaisten kuulalaakereiden ja pienempien pallomaisten rullalaakereiden asennukseen. Toimitus sisältää useita kaksoishaka-avaimia, momenttiavaimen ja asennusvarren. Momenttiavaimella saavutetaan tarkasti ja toistettavasti oikea kiristyksen aloituspiste. Loppukiristys tapahtuu haka-avaimiin merkittyjen kiertokulmamerkkien mukaan. Tällä menetelmällä haluttu siirtymä ja säteisvälyksen pienentymä saadaan määritettyä tarkasti.

Lisätietoja: FAG LOCKNUT-DOUBLEHOOK

TakaisinAkselilinjauslaite FAG Top-Laser EQUILIGN
– Linjaa akselit helposti ja tarkasti


Scaeffler FAG CONCEPT2

Kompakti akselilinjauslaite kytkettyjen ja ei-kytkettyjen akseleiden tarkkaan linjaukseen pyörivissä koneissa, kuten moottoreissa, pumpuissa puhaltimissa, tuulettimissa ja kompressoreissa. Kestävän rakenteen ja hyödyllisten toimintojen ansiosta FAG Top-Laser EQUILIGN soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi kunnossapidossa. Se ohjaa käyttäjää vaiheittain läpi mittausprosessin aina onnistuneen linjauksen vahvistamiseen asti, joten myös aloittelija pystyy linjaamaan helposti ilman käyttöohjetta. Laitteessa on luotettava reaaliaikainen näyttö, joka näyttää sekä vaaka- että pystysuorat asentokorjaukset linjauksen aikana.

Lisätietoja: FAG Top-Laser EQUILIGN

TakaisinFAG SNS-pystylaakeripesä
– Pidennä laakerin käyttöikää jopa 50 %


Scaeffler FAG CONCEPT2

Jaettu SNS-pystylaakeripesä pidentää pesään asennetun pallomaisen rullalaakerin käyttöikää jopa 50 % perinteisiin pystylaakeripesiin verrattuna. Tämä on mahdollista, koska innovatiivinen pesärakenne optimoi laakerin sisäisen kuormitusjakauman. Pesän rakenne myös helpottaa asennusta ja irrotusta. Laakerin voitelun ja kunnonvalvonnan helpottamiseksi pesässä on vakiona monipuoliset liitännät kunnonvalvontasensoreille ja voitelulaitteille. SNS-pystylaakeripesä on täysin vaihtokelpoinen lukuisten perinteisten pesien kanssa.

Lisätietoja: www.schaeffler.fi/laakeripesat/sns

TakaisinKaarirullalaakeri TORB – Kahden laakerin edut


Scaeffler Kaarirullalaakeri TORB

FAG TORB-kaarirullalaakeri on yksirivinen kulma-asennoituva X-life rullalaakeri, jonka dynaaminen kantavuus on jopa 15 % vastaavia tuotteita korkeampi. Tämä vapaakäyvä laakeri yhdistää pallomaisen rullalaakerin itseasennoituvuuden ja lieriörulla- tai neulalaakerin aksiaalisen siirtyvyyden. Aksiaalisiirtymä kompensoituu kaarirullaalaakerin sisällä, joten kitkavoimat ovat hyvin pieniä. TORB-laakerilla voidaan parantaa ohjaava-vapaakäyvä -laakeroinnin käyttövarmuutta huomattavasti.

Lisätietoja: www.schaeffler.fi/torb

TakaisinFAG jaettu pallomainen rullalaakeri
– Jakaminen kannattaa


Scaeffler FAG jaettu pallomainen rullalaakeri

FAG jaettu pallomainen rullalaakeri helpottaa ja nopeuttaa laakereiden vaihtoa ennen kaikkea vaikeapääsyisissä kohteissa. Asennettaessa ja irrotettaessa jää pois useita työvaiheita, jotka olisivat tarpeellisia jakamatonta laakeria käytettäessä. Näin seisokkiajat lyhenevät huomattavasti ja kustannukset alenevat vastaavasti. Yhtenevien mittojen ansiosta jaettu pallomainen rullalaakeri voidaan asentaa samaan asennustilaan kuin jakamaton kiristysholkkikiinnitteinen laakeri.

Lisätietoja: FAG jaettu pallomainen rullalaakeri

Esimerkkilaskelma säästöistä: www.schaeffler.fi/jaettu

TakaisinVoiteluaineannostelija FAG CONCEPT2
– Kaksi voitelupistettä yhdellä annostelijalla


Scaeffler FAG CONCEPT2

Kompakti annostelija laakereiden kaksipistevoiteluun. Mallista riippuen yksi tai kaksi pumppuyksikköä. Koska pumppuyksiköitä voidaan ohjata toisistaan riippumatta, voidaan annostelija säätää kahden erikokoisen laakerin voitelutarpeen mukaan. Virransyöttö paristolla tai verkkovirralla. IP 65 -suojaus. Laaja käyttölämpötila-alue -20°C … +70°C. Toimii itsenäisesti, voidaan ohjata myös ulkoisella ohjausjärjestelmällä. Korkea toimintapaine max. 50 bar (24V DC -verkkovirralla) tai 30 bar (paristolla).

Lisätietoja: www.schaeffler.fi/concept2

TakaisinMonipisteannostelija FAG CONCEPT8
– Jopa kahdeksan voitelupistettä kerralla


Scaeffler FAG tiivistetty pallomainen rullalaakeri

FAG CONCEPT8 -voiteluaineannostelijassa on kahdeksan ulostuloa ja jopa neljä yksittäistä pumppuyksikköä, joita voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Mahdollisuus säätää voiteluaineen syöttömäärää pumppuyksiköittäin tekee annostelijasta ainutlaatuisen ratkaisun sähkömoottoreiden, työstö- ja painokoneiden, tuulivoimaloiden ja monien muiden teollisuuden sovellusten jälkivoiteluun, jossa se voi korvata keskusvoitelujärjestelmät.

Lisätietoja: www.schaeffler.fi/concept8

Käyttöesimerkki: CONCEPT8 (pdf)

TakaisinKysy lisätietoja

Yhteystiedot

Schaeffler Finland Oy

Lautamiehentie 3
02770 ESPOO
Finland

Puh. +358 207 36 6204*
Faksi +358 207 36 6205*
E-mail info.fi@schaeffler.com
www.schaeffler.fi

*Matkapuhelimesta:
8,35 snt/puh+23,29 snt/min
Kiinteästä verkosta::
8,35 snt/puh+8,83 snt/min
Ulkomailta: ulkomaanpuheluhinta
(hinnat sisältävät 24% alv)

Varaa samalla lounaslipuke, jonka voit noutaa Alihankinta-osastoltamme E209 (sadalle ensimmäiselle).

*pakollinen tieto

Lähetä tiedot ja siirry tuotetietoihin

Varaa samalla lounaslipuke, jonka voit noutaa Alihankinta-osastoltamme E209 (sadalle ensimmäiselle).

*pakollinen tieto

Lähetä tiedot ja avaa tuotetiedot

Jos haluat lisätietoja, niin täytä ao. lomake.

*pakollinen tieto

Lähetä